<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x90min.
Geluid:
Excl. licht & geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.475,- ex btwDennis Storm boeken?Vanaf zijn start bij BNN in 2005 heeft Dennis diverse programma’s voor zijn rekening genomen. Dennis behoort inmiddels tot één van de vaste BNN gezichten. Zo was hij te zien in de programma’s ’Spuiten & Slikken’, ‘Loverboy’, ‘Dennis VS Valerio’ en ’Try Before You Die’. Dennis is sinds 2009 vaste columnist van FHM en sinds 2010 van het reisblad Join. Bij BNN gaat Dennis met zijn nieuwe BNN-vriend Valerio Zeno uitzoeken wie nou de echte man is bij BNN in het programma ’Dennis VS Valerio’. Daarnaast zal Dennis weer zijn koffers pakken voor ’3 op reis’ en is hij momenteel te zien met Valerio in het nieuw BNN-programma 'Proefkonijnen'.

Dennis Storm is te boeken voor presentaties van (bedrijfs)evenementen en als gastspreker of discussieleider. Daarnaast is hij te boeken als DJ waarbij hij uitsluitend de vetste house draait.

Showfacts Presentaties:
Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken
- Presentaties tot 3 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

Showfacts DJ set:
- 1.5 uur DJ set
- Gevarieerde house / clubhits
- Exclusief licht en geluid


Dennis Storm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dennis Storm: Dennis Storm huren, Dennis Storm inhuren, Dennis Storm boeken, boekingen Dennis Storm, artiestenbureau Dennis Storm, artiestenburo Dennis Storm, prijs Dennis Storm, boekingskantoor Dennis Storm, Dennis Storm kosten, Dennis Storm management

Dennis Storm
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten