<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x120min.
Geluid:
Excl. licht & geluid
Bezetting:
4
Prijs: *
€ 5.500,- ex btw ex BUMAHed Kandi Live boeken?Internationaal lifestylemerk Hed Kandi, bekend van de bekroonde publieksfeesten, is nu ook te boeken voor zakelijke evenementen. Maak van uw evenement een spraakmakende en onvergetelijke Hed Kandi beleving met classy clubsounds, opzwepende live artiesten en oogverblindend entertainment.
Hed Kandi Live is de unieke combinatie van live band & Hed Kandi DJ.

De twee uur durende show is een kant en klaar concept bestaande uit:
- Internationale Hed Kandi DJ
- 3 Hed Kandi live artiesten (saxofonist / percussionist / vocalist)
- 2x theatrale Hed Kandi entertainers met 3 verschillende acts
- Wereldberoemde Hed Kandi visuals
- Optioneel: Hed Kandi LED DJ booth

Hed Kandi Live is volledig te customizen en inzetbaar voor zowel een productintroductie als een glamorous personeelsfeest of fashionshow afterparty. Er zijn 3 verschillende pakketten beschikbaar:
1) Hed Kandi Lounge
2) Hed Kandi Club Classics
3) Hed Kandi House

Hed Kandi
Opgericht in 1999 in London als CD compilatiemerk en uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Hed Kandi staat synoniem voor de beste funky club house in een stijlvol jasje. De feesten van het vrolijke maar zeer stijlvolle Hed Kandi worden jaarlijks wereldwijd door 1.000.000 mensen bezocht en vinden plaats in hippe clubs in onder andere London, Sjanghai, Barcelona, Melbourne, Parijs, Las Vegas en in de Space op partyeiland Ibiza.

Ook in Nederland heeft het fenomeen rotsvaste voet aan de grond met events in de Heineken Music Hall. Hed Kandi feesten worden gekenmerkt door een saamhorige, Ibiza-achtige sfeer.


Hed Kandi Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Hed Kandi Live: Hed Kandi Live huren, Hed Kandi Live inhuren, Hed Kandi Live boeken, boekingen Hed Kandi Live, artiestenbureau Hed Kandi Live, artiestenburo Hed Kandi Live, prijs Hed Kandi Live, boekingskantoor Hed Kandi Live, Hed Kandi Live kosten, Hed Kandi Live management

Hed Kandi Live
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten