<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x120min. & 3uur DJ set
Geluid:
Excl. licht & geluid
Bezetting:
3
Prijs: *
€ 3.250,- ex btw ex BUMA



Loco Loco Discoshow boeken?



De heren van de Loco Loco Discoshow gaan verder waar andere Dj's stoppen, want wat moet een Dj met korfbalbekers en bladblazers?

De gebroeders Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, New Wave en Rock. Maar ook verrassende feestplaatjes, vette partypoepers van nu en dansplaten van de jaren '90 komen veelvuldig voorbij.

Onder leiding van Mc Stevie Starlight presenteren ze tussen de muziek door in hoog tempo nutteloze maar vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde 'Sambaballen wedstrijd' en 'The allround dancing championships'. Het publiek kan bij deze en andere wedstrijden ouderwetse sportprijzen winnen of zo'n handgeslagen Loco Loco gouden medaille.

Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest dankzij optredens op de Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, 4daagse feesten Nijmegen,Terschellings Oerol en tal van grote bedrijfsevenementen. Bij elk optreden wordt het repertoire aangepast aan het publiek dat op de dansvloer staat. De loco's schakelen moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette shit. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?


Loco Loco Discoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Loco Loco Discoshow: Loco Loco Discoshow huren, Loco Loco Discoshow inhuren, Loco Loco Discoshow boeken, boekingen Loco Loco Discoshow, artiestenbureau Loco Loco Discoshow, artiestenburo Loco Loco Discoshow, prijs Loco Loco Discoshow, boekingskantoor Loco Loco Discoshow, Loco Loco Discoshow kosten, Loco Loco Discoshow management

Loco Loco Discoshow
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten