<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
Max. 4 uur
Geluid:
Excl. licht & geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
650,- ex btwDJ SuperDuper Jasper boeken?DJ en Feestmaker Jasper 'Super Duper' Weeda ziet het leven als n groot feest en zijn leven is dan ook n groot feest. Na het behalen van zijn VWO diploma in 1999 is Jasper gestart met het organiseren van zijn eigen '70 & '80 evenementen genaamd 'Villa Flashback' waar hij ook tevens als vaste DJ de sterren van de hemel draaide.

Na het grote succes van zijn evenementen en zijn sfeer verhogende muziek keuze werd hij snel ontdekt door verschillende organisaties die wel interesse hadden in een samenwerking met DJ Jasper. In het jaar 2002 werd hij benaderd door locaties als Speakers in Delft en Winston International te Amsterdam om daar op reguliere basis evenementen te organiseren en uiteraard de muzikale invulling te verzorgen.

In 2003 werd Jasper gevraagd om tienduizenden bezoekers te entertainen tijdens het grootste jaarlijkse 'cafe feest' van Nederland, namelijk 'De Vrienden Van Amstel Live'. Op dit jaarlijks terug kerende evenement verzorgt Jasper de muzikale invulling voorafgaand aan de optredens van verschillende artiesten. Al zes jaar lang is DJ Jasper 'DE' man tijdens 'De Vrienden Van Amstel Live' en heeft hierdoor erg veel naamsbekendheid opgedaan. Door deze ervaringen is DJ Jasper uitgegroeid tot Neerlands meest gevraagde feest DJ, waardoor hij nu bijna dagelijks ergens in het land een feestje aan het vieren is.

Daarnaast kun je Jasper tegenkomen op verschillende grote evenementen en locaties zoals 'Zomerterras Oranjepark' te Vlaardingen, 'Decennium Dance Night' te Rotterdam, 'Paard van Troje' te Den Haag en nog veel meer leuke feesten.

Het leven is n groot feest dus geniet er van!


DJ SuperDuper Jasper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DJ SuperDuper Jasper: DJ SuperDuper Jasper huren, DJ SuperDuper Jasper inhuren, DJ SuperDuper Jasper boeken, boekingen DJ SuperDuper Jasper, artiestenbureau DJ SuperDuper Jasper, artiestenburo DJ SuperDuper Jasper, prijs DJ SuperDuper Jasper, boekingskantoor DJ SuperDuper Jasper, DJ SuperDuper Jasper kosten, DJ SuperDuper Jasper management

DJ SuperDuper Jasper
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten