<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
Max. 4 uur
Geluid:
Excl. licht & geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 750,- ex btwDJ Vincent boeken?Salsabeats is hij zelf actief aanwezig tezamen met zijn danseressen. DJ Vincent krijgt met zijn ritmische beats zelfs de meest verstokte 'zitters' op de dansvloer.

Hij is de resident-DJ van de feesten van Relatieplanet en verzorgde de muzikale omlijsting tijdens Latin Live in het Holland Casino. Daarnaast wordt hij veelvuldig geboekt op vele festivals, bedrijfsfeesten en personeelfeesten.

Vincent treedt op met een breed, allround repertoire. Hij weet zijn publiek goed in te schatten en kan hierdoor zijn muziek er goed op afstemmen.


DJ Vincent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DJ Vincent: DJ Vincent huren, DJ Vincent inhuren, DJ Vincent boeken, boekingen DJ Vincent, artiestenbureau DJ Vincent, artiestenburo DJ Vincent, prijs DJ Vincent, boekingskantoor DJ Vincent, DJ Vincent kosten, DJ Vincent management

DJ Vincent
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten