<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.795,- ex btwMenno de Boer boeken?Menno is ooit begonnen als patient van de ziekenomroep. Na ongeneesbaar verklaard te zijn besloot ie te gaan prutsen bij een radiostation met zender.

Na verschillende lokale en regionale zenders kwam hij bij Radio 538 terecht. Na drie jaar besloot hij voor een echt jong station aan de slag gaan en kwam ie bij SLAM!FM terecht!

Hij sport veel, gaat veel te graag uit en houdt veel van z’n kat Kees. Ruzie heeft ie ook. Vooral met z'n buren, want Menno mag je namelijk altijd wakker maken voor nieuwe muziek. Z'n MP3-speler heeft altijd een lege accu en er komt rook uit z’n versterker.
Hij luistert namelijk naar alles!

Maar: Hij luistert vooral graag naar jou! Van welke plaat krijg jij kriebels in je maag? Met welke track test jij je nieuwe subwoofer uit? Of welk nummer geeft jou het zorgeloze, blije gevoel? Iedere werkdag draait Menno tussen 12 en 13 uur jouw favoriete tracks in Most Wanted, met daarin de Top 5 van meest populaire tracks van dit moment.

Die van jou dus!


Menno de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Menno de Boer: Menno de Boer huren, Menno de Boer inhuren, Menno de Boer boeken, boekingen Menno de Boer, artiestenbureau Menno de Boer, artiestenburo Menno de Boer, prijs Menno de Boer, boekingskantoor Menno de Boer, Menno de Boer kosten, Menno de Boer management

Menno de Boer
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten