<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.575,- ex btwDaniel Lippens boeken?Daniel Lippens is van Maandag tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 00:00 te horen op de radio.

De Avondploeg op SLAM!FM met Daniel Lippens en Ivo! De Avondploeg is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste jongerenprogramma's van Nederland. In 2011 werd het programma genomineerd voor de RadioRing.


Daniel Lippens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Daniel Lippens: Daniel Lippens huren, Daniel Lippens inhuren, Daniel Lippens boeken, boekingen Daniel Lippens, artiestenbureau Daniel Lippens, artiestenburo Daniel Lippens, prijs Daniel Lippens, boekingskantoor Daniel Lippens, Daniel Lippens kosten, Daniel Lippens management

Daniel Lippens
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten