<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.425,- ex btwMichael Blijleven boeken?Michael Blijleven is geboren op 28 september 1986 te Haarlem. Hij is elke zaterdag- en zondagmiddag te horen van 12.00-15.00 uur in Recharge.

Michael Blijleven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Michael Blijleven: Michael Blijleven huren, Michael Blijleven inhuren, Michael Blijleven boeken, boekingen Michael Blijleven, artiestenbureau Michael Blijleven, artiestenburo Michael Blijleven, prijs Michael Blijleven, boekingskantoor Michael Blijleven, Michael Blijleven kosten, Michael Blijleven management

Michael Blijleven
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten