<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.995,- ex btwDe Avondploeg boeken?De Avondploeg op SLAM!FM met Daniel Lippens en Ivo! De Avondploeg is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste jongerenprogramma's van Nederland.

In 2011 werd het programma genomineerd voor de RadioRing.


De Avondploeg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De Avondploeg: De Avondploeg huren, De Avondploeg inhuren, De Avondploeg boeken, boekingen De Avondploeg, artiestenbureau De Avondploeg, artiestenburo De Avondploeg, prijs De Avondploeg, boekingskantoor De Avondploeg, De Avondploeg kosten, De Avondploeg management

De Avondploeg
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten