<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Jeroen Nieuwenhuize boeken?Jeroen werd op 3 juli 1972 opgericht in Hoogerheide en had al binnen vijf jaar zijn eigen studio in de kast van zijn moeder. Dit veranderde na een paar jaar in een echte slaapkamerdiscotheek opgebouwd uit platenspelers, cassettedecks en een Commodore 64 met - jawel! - een geluidskaart.

Toen in 1988 de eerste betaalbare CD's op de markt kwamen werden Jeroens platen aan de muur gespijkerd en de eerste stappen naar een professionele carrière waren gezet. Een drive-in show werd opgebouwd, nog meer cd's werden er gekocht en voor 'ie het zelf wist, stond Jeroen te draaien op verjaardagsfeesten in de garages van vrienden. Al snel volgden de grotere 'gigs' op scholen, campings en discotheken.

De radiogekte nam ook steeds grotere vormen aan. Vanaf 1992 was Jeroen te horen op de regionale radio van Zeeland. Intussen werd in de homestudio gewerkt aan een heel ander plan... Jeroen wilde op Radio 538.

Na het sturen van een demo werd hij uitgenodigd voor een gesprek. Met succes!

Na Greatest Hits, The Morning J.E.M. en Jeroen Afternoon is Jeroen nu elke maandag tot en met donderdag van 14 tot 16 uur helemaal in zijn element. Daarnaast presenteert Jeroen elke zondagmiddag de Top 40 op TMF.


Jeroen Nieuwenhuize boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jeroen Nieuwenhuize: Jeroen Nieuwenhuize huren, Jeroen Nieuwenhuize inhuren, Jeroen Nieuwenhuize boeken, boekingen Jeroen Nieuwenhuize, artiestenbureau Jeroen Nieuwenhuize, artiestenburo Jeroen Nieuwenhuize, prijs Jeroen Nieuwenhuize, boekingskantoor Jeroen Nieuwenhuize, Jeroen Nieuwenhuize kosten, Jeroen Nieuwenhuize management

Jeroen Nieuwenhuize
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten