<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.925,- ex btwDennis Verheugd boeken?Positieve vibes zijn hem gegeven die er echt iets mee doet. Dennis Verheugd begon zijn loopbaan bij Radio Miranda in een afgekeurde woning in Alkmaar en heeft ooit een maand lang op zaterdag de legendarische Frits Spits vervangen op Radio 3. Via Radio Leiderdorp, N44 en Veronica FM maakte hij de overstap naar Radio 538. Dennis zorgt voortaan vlak voor het begin van je nieuwe week voor een welkome NRG-boost: elke vrijdag- en zondagnacht van twaalf tot drie.

...leidt ook een niet al te bovengronds dubbelleven.

...is in het bezit van het zogenaamde Multiple Person Syndrome dat komt bovendrijven als op vrijdagnacht de klok twaalf keer slaat.

...hoor je iedere vrijdagavond vanaf 21.00 uur en neemt je mee op reis met zijn alter ego, Devious. Hij trakteert je in Powermix met de vetste mix.

Spots waar je Dennis regelmatig aantreft: de platenzaak, de studio van 538 en zijn eigen platenkelder tussen het krakend vinyl waar Devious de hele week aan het zweten is achter de draaitafels voor een nieuwe Powermix. "Preparation is the key word..."

Positieve vibes zijn hem gegeven die er echt iets mee doet.


Dennis Verheugd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dennis Verheugd: Dennis Verheugd huren, Dennis Verheugd inhuren, Dennis Verheugd boeken, boekingen Dennis Verheugd, artiestenbureau Dennis Verheugd, artiestenburo Dennis Verheugd, prijs Dennis Verheugd, boekingskantoor Dennis Verheugd, Dennis Verheugd kosten, Dennis Verheugd management

Dennis Verheugd
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten