<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
1.800,- ex btwNiek van der Bruggen boeken?Op jonge leeftijd was het al duidelijk dat Niek door alles wilde praten wat ook maar een beetje op een microfoon leek. Na gewerkt te hebben bij zowel binnenlandse als buitenlandse radiostations, kwam Niek in 2006 bij Radio 538 terecht.

Niek is elke zondagochtend van 0.00 tot 3.00 te horen en sleept je elk weekend door de nachtelijke uurtjes heen met zijn nachtprogramma van 4.00 tot 8.00 uur op Radio 538.


Niek van der Bruggen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Niek van der Bruggen: Niek van der Bruggen huren, Niek van der Bruggen inhuren, Niek van der Bruggen boeken, boekingen Niek van der Bruggen, artiestenbureau Niek van der Bruggen, artiestenburo Niek van der Bruggen, prijs Niek van der Bruggen, boekingskantoor Niek van der Bruggen, Niek van der Bruggen kosten, Niek van der Bruggen management

Niek van der Bruggen
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten