<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
2uur
Geluid:
Excl. licht en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.775,- ex btwRobin Lefeber boeken?Het is hartje winter. De wegen zijn onbegaanbaar en het vriest dat het kraakt. Robin Lefeber is zoals vaker weer eens te laat. Om precies te zijn een hele week! Hij moest al een week eerder ter wereld komen maar zoals wel vaker, is ‘ie behoorlijk vertraagd.. Op 13 januari 1982 wordt ie dan ein-de-lijk geboren in Alkmaar.

Lopen kan ie nog maar amper maar weet wel steeds de naald van de platenspeler van zijn vader te slopen. Niet echt met dikke beats maar met platen van 'Bassie & Adriaan' en ‘Bert & Ernie'. Ach ja; iedereen maakt fouten!

Dankzij verjaardagen en gespaard geld krijgt Robin steeds wat meer apparatuur bij elkaar om thuis een eigen studiootje te bouwen. De zolder van vader en moeder Leféber ligt bezaaid met cassettebandjes, vol met slechte en beschamende radioprogramma’s van zoonlief. Tijdens klassenfeesten sleept Robin al zijn apparatuur mee naar school om er feestjes mee te bouwen. En omdat dat ene leuke meisje toch niet met ‘m wilt schuifelen, draait ie liever de plaatjes…

Uitgerekend door de ziekenhuisomroep van het Medisch Centrum Alkmaar wordt Robin Lefeber in 1996 ongeneeslijk besmet met het radiovirus. Een half jaar later wordt het iets serieuzer als hij bij de Noord-Hollandse zender System FM in een oud en bijna instortend pand mag hobby-en. Eerst non-stop plaatjes draaien, later een eigen programma. Na bijna 5 jaar gaat ie aan de slag gaat bij DE radiozender van Heiloo: Streekradio Excellence.

Zijn eerste échte betaalde radiobaan komt in 2002 bij 1FM. Hij maakt daar een aantal programma’s en is verantwoordelijk o.a. de muziek op het station.

Op aandringen van een vriend stuurt Robin Lefeber in 2003 voor het eerst een demo CD naar het station waar hij al vanaf het begin naar luisterde: Radio 538. Twee dagen later kan hij op gesprek komen omdat ze ''het wel wat vonden…'' Een plek in de DJ School volgt, een opleidingstraject waarin jonge talenten worden klaargestoomd voor een programma op 538.

Vlak daarna gaat hij als producer van 538 DJ Barry Paf aan de slag met wie hij nu nog steeds elke avond samenwerkt. Ondertussen heeft Leféber bij Stadsradio Almere ook nog zijn eigen programma. En met resultaat! Want na al dat oefenen hoor je ‘m sinds 1 september 2008 ook iedere vrijdagochtend tussen 03.00 en 06.00 uur op Radio 538 uit je speakers knallen!


Robin Lefeber boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Robin Lefeber: Robin Lefeber huren, Robin Lefeber inhuren, Robin Lefeber boeken, boekingen Robin Lefeber, artiestenbureau Robin Lefeber, artiestenburo Robin Lefeber, prijs Robin Lefeber, boekingskantoor Robin Lefeber, Robin Lefeber kosten, Robin Lefeber management

Robin Lefeber
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten