<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2uur
Geluid:
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Menno Barreveld boeken?Je kent Menno van: Radio Capelle en Radio Vrolek, stadsradio Rotterdam, Menno in de middag, Campus, stadsradio Den Haag, Veronica FM, hotline, Yorin FM. 2 augustus 2004 maakt Menno de overstap naar Noordzee 100.7 FM.

Als Menno gevraagd wordt bij de start van Q-music in de middag te presenteren hoeft hij niet lang na te denken. Hij kent het station al vanuit Belgie en kan zich goed vinden in het gevoel dat Q-music wil uitstralen.

Menno hoor je nu elke werkdag tussen 19 en 21 uur en je komt hem regelmatig tegen in het land op diverse feesten en The Party van Q-music.


Menno Barreveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Menno Barreveld: Menno Barreveld huren, Menno Barreveld inhuren, Menno Barreveld boeken, boekingen Menno Barreveld, artiestenbureau Menno Barreveld, artiestenburo Menno Barreveld, prijs Menno Barreveld, boekingskantoor Menno Barreveld, Menno Barreveld kosten, Menno Barreveld management

Menno Barreveld
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten