<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2 uur
Geluid:
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.DJ Martijn Kolkman boeken?Martijn Kolkman is een doorgewinterde allround DJ met als voornaamste doel: het dak er af! Zijn spontane interactie met het publiek zorgt er voor dat hij precies aanvoelt wat hiervoor nodig is. Hij staat garant voor feest! De jarenlange ervaring van Martijn hoor én zie je elke keer weer terug in zijn aanstekelijk enthousiaste optredens.

Je hoort Martijn dagelijks Q-music, je komt hem tegen als DJ op de leukste evenementen en tijdens The Party van Q-music. Ready to Party? Boek dan nu DJ Martijn Kolkman voor jouw evenement!


DJ Martijn Kolkman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DJ Martijn Kolkman: DJ Martijn Kolkman huren, DJ Martijn Kolkman inhuren, DJ Martijn Kolkman boeken, boekingen DJ Martijn Kolkman, artiestenbureau DJ Martijn Kolkman, artiestenburo DJ Martijn Kolkman, prijs DJ Martijn Kolkman, boekingskantoor DJ Martijn Kolkman, DJ Martijn Kolkman kosten, DJ Martijn Kolkman management

DJ Martijn Kolkman
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten