<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2 uur
Geluid:
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.


Meer Timon Jacobs boeken:
Presentatie

Timon Jacobs boeken?Zijn niet aflatende enthousiasme zorgt er al jarenlang voor dat hij een graag geziene DJ is op inmiddels meer dan 2000 feesten. In elk feest ziet hij een nieuwe uitdaging.

Met een ultieme mix van classic-disco, groovy dancehits van nu en hits uit het Foute uur van Q-music staat hij garant voor een absoluut dansfeest met veel interactie.


Timon Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Timon Jacobs: Timon Jacobs huren, Timon Jacobs inhuren, Timon Jacobs boeken, boekingen Timon Jacobs, artiestenbureau Timon Jacobs, artiestenburo Timon Jacobs, prijs Timon Jacobs, boekingskantoor Timon Jacobs, Timon Jacobs kosten, Timon Jacobs management

Timon Jacobs
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten