<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 5.950,- ex btw en ex BUMAWolter Kroes boeken?Wolter zingt al sinds 1990 maar zijn eerste grote doorbraak had hij in 2000. Het jaar waarin zijn single “Ik heb de hele nacht liggen dromen” uit kwam. Het nummer werd een groot succes en in menig kroeg luidkeels meegezongen. Niet veel later volgde “Lekker in mijn vel“, welke een waardig opvolger bleek te zijn. Tijdens het EK in 2008 kwam Wolter met zijn tot nu toe meest succesvolle single “Viva Hollandia“.

Wolter is altijd een graag geziene gast op mening Nederlandstalig feest. Ook is hij sinds 2011 met band te boeken. Met deze band heeft Wolter onlangs een concert gegevens in de Heineken Music Hall en een theatertour gedaan door Nederland.

Optredens van Wolter zijn altijd een feest! Of het nu in het theater, zaal, disco of feesttent is. Wolter zet de boel op zijn kop.

In de aanloop naar het EK van 2012 komt Wolter met een nieuwe Oranje single. In samenwerking met Ernst Daniël Smid, Yes- R en met het Nederlands Elftal wordt een landelijke televisie campagne.


Wolter Kroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Wolter Kroes: Wolter Kroes huren, Wolter Kroes inhuren, Wolter Kroes boeken, boekingen Wolter Kroes, artiestenbureau Wolter Kroes, artiestenburo Wolter Kroes, prijs Wolter Kroes, boekingskantoor Wolter Kroes, Wolter Kroes kosten, Wolter Kroes management