<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x20 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 2.750,- ex btw ex BUMAHenk Wijngaard boeken?Henk Wijngaard was al jong met muziek bezig. Met zijn nummer “In M’n Cabine” deed Henk Wijngaard mee aan een talentenjacht. Dit resulteerde in een platencontract bij platenmaatschappij Telstar. Henk Wijngaard schreef een LP vol met chauffeursliedjes genaamd “Zingende Wielen“. Het album stond een half jaar in de LP top 100! De vierde singel, “Met de Vlam in de Pijp“, was een schot in de roos.

De Hits volgden elkaar in een snel tempo op: “Containersong”, “Kilometervreters”, “Asfaltrocker”, “Suzie”, “Rozie”, “Sophie”, enz. Al met al heeft Henk vanaf 1977 20 keer met een single in de Top 40 gestaan en behaalden 7 singels de Tipparade.

De laatste singel die de Mega Top 100 heeft gehaald was “Sophie” in de zomer van 2002. Van zijn 35 lp’s/cd’s stonden er 15 in de Album Top 100. Henk Wijngaard heeft hiervoor 4 Gouden Albums en 3 Gouden cassettes ontvangen.

Henk Wijngaard scheurt nog steeds door het hele land voor optredens.


Henk Wijngaard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Henk Wijngaard: Henk Wijngaard huren, Henk Wijngaard inhuren, Henk Wijngaard boeken, boekingen Henk Wijngaard, artiestenbureau Henk Wijngaard, artiestenburo Henk Wijngaard, prijs Henk Wijngaard, boekingskantoor Henk Wijngaard, Henk Wijngaard kosten, Henk Wijngaard management

Henk Wijngaard
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten