<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2 uur
Geluid:
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Mattie Valk boeken?Op 24 januari 1985 wordt Mattie Valk geboren in Dordrecht. Zijn moeder had vlak na de bevalling al snel een oordeel klaar: een kind met flapvoeten en lange handen. Hij groeit op in het mooie Zwijndrecht. De geheime toeristische trekpleister van Zuid-Holland. Bekend van “Zwijndrecht?, nooit van gehoord ‘.

Al op jonge leeftijd was het duidelijk dat Mattie bij de radio terecht zou komen. Hij wilde namelijk cameraman worden. Lege dozen werden zorgvuldig beplakt met WC rollen, De waslijn werd eraan vastgeknoopt, en de familie had er onder te lijden.

Tot op een dag Mattie plots werd overvallen door het radiovirus. Ze waren op de radio op zoek naar mensen met rare achternamen. Mattie wist dat ze op de radio muziek draaiden, maar dat dit medium je ook heel hard kon laten lachen kwam als een verrassing voor hem. Het virus hakt er direct zo in, dat in no time diezelfde (achteraf echt lelijke) camera’s bij het vuil lagen. Mattie bouwt met My First Sony ( uitgebreide versie, met opnamefunctie ) en ouwe planken uit de tuin een radiostudio op zolder.

Hij krijgt een radioprogramma op ATOS Radio in Zwijndrecht, tot groot genoeg van alledrie de luisteraars. Later belandt hij ook nog op Maasland FM in Oss. Het echte werk begint bij de VARA en later BNN, waar hij als audiovormgever de programma’s voorziet van jingles en tunes. Sinds 2007 doet hij dit voor Q-music.

En nu, 25 jaar na zijn geboorte…. Kwam Mattie Q-deejay Jasper de Vries tegen.Mattie heeft het geluk dat hij Jasper, die normaal erg bij de spreekwoordelijke pinken is, in een staat van totale desoriëntatie tegenkomt. Jasper vraagt Mattie tijdens de zomer zijn programma over te nemen. Het is tot op de dag van vandaag niet duidelijk hoe Jasper die dag zo verward kwam.

Maar het was al te laat. Een radioprogramma mét luisteraars? Dat klinkt Mattie als muziek in de oren. Je hoort Mattie elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur samen met Wietze. En natuurlijk doen ze ook samen het Foute Uur!

Radiohelden: Howard Stern , Jeroen van Inkel
Mooiste Q-moment:>/b> José. De kantinejuf. Iedere dag weer!


Mattie Valk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Mattie Valk: Mattie Valk huren, Mattie Valk inhuren, Mattie Valk boeken, boekingen Mattie Valk, artiestenbureau Mattie Valk, artiestenburo Mattie Valk, prijs Mattie Valk, boekingskantoor Mattie Valk, Mattie Valk kosten, Mattie Valk management

Mattie Valk
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten