<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2uur
Geluid:
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Wietze de Jager boeken?Wietze de Jager is een discjockey met een roeping. Bevlogen door het radiomaken offert hij zijn vrijdag-, zaterdag- en zondagavond op om er voor jou te zijn wanneer het nodig is. Als trouwe steun en toeverlaat voor stappers, thuisblijvers en iedereen die onderweg is, brengt hij je in de spreekwoordelijke weekendstemming.

Zijn oorverdovende verbale optreden geeft je energie. Met verrassende items en confronterende vragen zoekt hij niet alleen naar het feestje maar ook naar de grenzen van fatsoen en dampende discussies. Maarja, als geboren domineeszoon is een andere kijk op dingen hem van nature niet vreemd.

Als geboren Zwollenaar bracht hij zijn jonge jaren door in Enschede om als import-Amsterdammer bij de radio te gaan. Zijn liefde voor radiomaken ontwikkelde hij bij de BNN University. Bij 3FM werkte hij als producer en op Amsterdam FM presenteerde hij de ochtendshow.

Met zijn 22 jaar is hij de Benjamin van Q-music. Als stoelverwarmer voor de Goeiemorgenshow begon hij zijn Q-riere met een dagelijkse ochtendshow tussen 04.00 en 06.00 uur. Zijn handigheid met stofzuigers leverde hem een bijrol op in een TV-commercial van Q-music en bracht de directie op het idee om het weekend nog efficiënter te maken.

Opgeruimd het weekend in met een fris geluid, prikkelende items en de muziek die je in de juiste stemming brengt. Je hoort Wietze elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur samen met Mattie. En natuurlijk doen ze ook samen het Foute Uur!


Wietze de Jager boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Wietze de Jager: Wietze de Jager huren, Wietze de Jager inhuren, Wietze de Jager boeken, boekingen Wietze de Jager, artiestenbureau Wietze de Jager, artiestenburo Wietze de Jager, prijs Wietze de Jager, boekingskantoor Wietze de Jager, Wietze de Jager kosten, Wietze de Jager management

Wietze de Jager
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten