<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. 3 muzikanten
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.995,- ex btw en BUMASuper 2 Bee boeken?Terwijl DJ Demies zijn platen op een onnavolgbare wijze mixt vult de saxofonist dit aan met indrukwekkende en swingende live improvisaties.

Door hun onbegrensde muzikale creativiteit inspireren ze elkaar onophoudelijk wat resulteert in entertainment van top niveau. Zo creëren ze vele muziekstijlen, van relaxte lounge tot dansbare house. Dit wordt vervolgens in een vloeiende lijn overgenomen door een DJ van Q-Music. De trefzekere muziekkeuze zorgt er gegarandeerd voor dat het dak er van af gaat. Of het nu om dance-classics, top40 of onvervalste ‘foute’ muziek gaat, hij zorgt voor een absolute muzikale meerwaarde en brengt daarmee ieder feest naar ongekende hoogte.

SUPER-2-BEE: van swingende groovy sounds tot een knallende grande finale! De muzikale reis van SUPER-2-BEE voert langs vele stijlen met als final destination:

THE ULTIMATE PARTY!


Super 2 Bee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Super 2 Bee: Super 2 Bee huren, Super 2 Bee inhuren, Super 2 Bee boeken, boekingen Super 2 Bee, artiestenbureau Super 2 Bee, artiestenburo Super 2 Bee, prijs Super 2 Bee, boekingskantoor Super 2 Bee, Super 2 Bee kosten, Super 2 Bee management

Super 2 Bee
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten