<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.


Meer Jeroen van Inkel boeken:
DJ

Jeroen van Inkel boeken?Presenteren is zijn vak, zijn passie, zijn talent! Dat bewijst hij al jaren achtereen op de Nederlandse radio. Marconi-award winnaar Jeroen van Inkel, 30 jaar marketingervaring, gevestigd ‘merk’, inspiratiebron voor vernieuwing.

Zijn voetsporen leiden van Radio Decibel via Radio Veronica en Radio 538 naar Q-music. Vanaf de start van het station is Jeroen iedere dag te horen. Maar ook op evenementen is Jeroen een graag geziene DJ. Tijdens zijn optredens maakt hij een ongekende mix van oud, fout en de hits van nu. Boek Jeroen solo of met The Party van Q-music.

Jeroen zet zijn presentatie-talent ook graag in om jouw evenement een extra dimensie te geven. Zijn kennis en interesses zijn eindeloos, zijn inlevingsvermogen is enorm en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Jeroen brengt met passie, humor en spontaniteit jouw bedrijf, product of evenement op de juiste manier onder de aandacht.

De boodschap is helder, komt aan en, most of all, blijft hangen. Effectief, krachtig en succesvol. Dat is Jeroen van Inkel! Een must have op jouw event! ‘Try him’


Jeroen van Inkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jeroen van Inkel: Jeroen van Inkel huren, Jeroen van Inkel inhuren, Jeroen van Inkel boeken, boekingen Jeroen van Inkel, artiestenbureau Jeroen van Inkel, artiestenburo Jeroen van Inkel, prijs Jeroen van Inkel, boekingskantoor Jeroen van Inkel, Jeroen van Inkel kosten, Jeroen van Inkel management

Jeroen van Inkel
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten