<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4 a 5 uur
Geluid:
Incl. licht en geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
Prijs: *
€ 1.595,- ex btw en BUMAFeigling Après Ski Party boeken?De Feigling Après-Ski Party staat garant voor een ongekend energiek, visueel en feestelijk spektakel. Je hoort aaneengeschakeld de beste hits van Jan Smit, Gerard Joling, DJ Maurice, de Gebroeders Ko, Golden Earring en vele anderen.

Ski Decor
De locatie wordt omgetoverd in een prachtig ski decor. De ervaren Après-Ski DJ's van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Dit is het echte Après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ's en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer.

Tussendoor wordt een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!

Promotieteam
Verdien de kosten van de avond terug! Op de Party worden de DJ's geholpen door het promotie-team, dat de hele avond Feigling promoot en het ook actief verkoopt!

Daarmee verdient u een gedeelte van uw investering meteen terug! Bovendien assisteren de dames bij de spelletjes en zorgen ze voor een vrolijke en ontspannen sfeer op de dansvloer!

Natuurlijk wordt de show uitgebreid aangekondigd en gepromoot.
Dus krijgt u per show:
* 25 full-color posters
* aankondiging op www.partyvision.nl in de Dooley's Party-Agenda
* bio- en fotomateriaal voor de lokale pers.


Feigling Après Ski Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Feigling Après Ski Party: Feigling Après Ski Party huren, Feigling Après Ski Party inhuren, Feigling Après Ski Party boeken, boekingen Feigling Après Ski Party, artiestenbureau Feigling Après Ski Party, artiestenburo Feigling Après Ski Party, prijs Feigling Après Ski Party, boekingskantoor Feigling Après Ski Party, Feigling Après Ski Party kosten, Feigling Après Ski Party management

Feigling Après Ski Party
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten