<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4 a 5 uur
Geluid:
Incl. licht en geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
Prijs: *
€ 1.495,- ex btw en BUMASummer Shower Party boeken?Een compleet nieuwe show op de Nederlandse markt, helemaal ingespeeld op de zomers in ons land: de Summer Shower Party! Een grote, professionele drive-in show, die is aangevuld met 2 douchebakken. Met stromend water. En daarmee gaan we spelletjes doen: vragen beantwoorden van de DJ. Heb je het fout? Dan wordt je nat!

The Summer: De show is helemaal zomers aangekleed: met gekleurde olie-drums, rieten-decor en wuivende palmen waant de bezoeker zich op Hawaii of een ander tropisch oord. Verder is de show natuurlijk voorzien van uitstekend licht en geluid en een subtropisch decor. De bezoekers krijgen gegarandeerd dat heerlijke zomerse zand-tussen-je-tenen-gevoel. Laat de zon maar komen!

The Shower: Hét unieke onderdeel van de show: de 2 douche-bakken. Aan weerszijden van het grote meubel bevinden zich 2 douches, die wij hebben voorzien van ons eigen watersysteem. Op een aantal momenten gedurende de avond geven wij kandidaten uit het publiek de kans te gaan voor de dood of de gladiolen: winst of verlies betekent ook daadwerkelijk iets, namelijk of je nat wordt of niet! Voor de verliezers hebben we natuurlijk wel een droog T-shirt klaarliggen. En voor de winnaar leuke prijzen!

The Party: En natuurlijk is het feest het belangrijkste onderdeel van de avond: de mega-ervaren DJ van de Summer Shower Party draait alles, en zorgt ervoor dat het publiek de avond van zijn leven krijgt. Top 40, Top 100, Nederlands, Classics, Club, House, Rock: het komt allemaal voorbij!


Summer Shower Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Summer Shower Party: Summer Shower Party huren, Summer Shower Party inhuren, Summer Shower Party boeken, boekingen Summer Shower Party, artiestenbureau Summer Shower Party, artiestenburo Summer Shower Party, prijs Summer Shower Party, boekingskantoor Summer Shower Party, Summer Shower Party kosten, Summer Shower Party management

Summer Shower Party
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten