<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
Excl. licht & geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.DJ Gabber Piet boeken?In 1996 stond gabber Piet maar liefst 11 weken in de Top 40 met het nummer ''Hakke & Zage''. Helaas werd de hoogste notering niet behaald, maar Gabber Piet is de trotse eigenaar van een nummer 2 positie in de enige echte Top 40! Ook was hij gastheer op vele raves en presenteerde het populaire programma Hakkuh! Bij televisiezender TMF. Met het nummer ''Love U Hardcore'' heeft gabber Piet ook enkele weken een hoge notering gehad in de Top 40, waardoor hij wordt gezien als een echte 90's artiest.

Gabber Piet zorgt voor een enorme 'Happy hardcore' boost tijdens uw evenement. Alle grote Happy Harcore hits uit die mooie tijd zullen in een strakke mix voorbij komen. De bezoekers zullen wederom hét gevoel van toen beleven.

60 minuten lang draait Gabber Piet, aaneengesloten, álle grote, lekkerste én bekendste Happy Hardcore nummers, waarbij hij ook als MC fungeert om het publiek lekker op te zwepen.


DJ Gabber Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DJ Gabber Piet: DJ Gabber Piet huren, DJ Gabber Piet inhuren, DJ Gabber Piet boeken, boekingen DJ Gabber Piet, artiestenbureau DJ Gabber Piet, artiestenburo DJ Gabber Piet, prijs DJ Gabber Piet, boekingskantoor DJ Gabber Piet, DJ Gabber Piet kosten, DJ Gabber Piet management

DJ Gabber Piet
Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten