<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
Drive in show
Tijdsduur:
1x3 uur
Geluid:
Incl. licht en geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
2
Prijs: *
V.a. € 2.650,- ex btwSlam!FM On Tour boeken?Slam!FM on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat wij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.

De show bestaat uit een DJ, een moderne licht- en geluidsinstallatie, verschillende give away’s en decoratiemateriaal. Er worden leuke spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de klanten in de zaak en er worden foto`s gemaakt van de bezoekers die later op de site www.slamfm.nl te zien zullen zijn.

De week voor het optreden zullen er 30 radiocommercials à 15 seconden te horen zijn op Slam!FM waarin de naam van de locatie, de tijden en de dj van de show vermeld wordt.

Deejays: Menno de Boer, Ivo van Breukelen, Martijn La Grouw, Daniel Lippens, Jeroen Post, Rob Toonen en Mental Theo

Deze interactieve shows duren 3 of 4 uur.

De 3 uur durende show is met 1 dj 3 uur en de 4 uur durende show met 2 dj's elk 2 uur (in drukke periodes kan dit er ook 1 zijn).

De show is inclusief geluid set tot 750 bezoekers, dj set, led video decor van 8m², 6x mac 250 jokespot, 4x stroboscoop, 4x blinder en alle benodigde randapparatuur en bekabeling.


Slam!FM On Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Slam!FM On Tour: Slam!FM On Tour huren, Slam!FM On Tour inhuren, Slam!FM On Tour boeken, boekingen Slam!FM On Tour, artiestenbureau Slam!FM On Tour, artiestenburo Slam!FM On Tour, prijs Slam!FM On Tour, boekingskantoor Slam!FM On Tour, Slam!FM On Tour kosten, Slam!FM On Tour management