<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
Drive in Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. geluid tot 600 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 4.995,- ex btw en BUMAThe Party met Staverman boeken?Al jarenlang staat Q-music presents The Party garant voor een wervelend feest. Honderden evenementen van elk denkbaar kaliber zijn reeds met onze vernieuwende, vooruitstrevende en onderscheidende show opgeluisterd. En met succes! Want kwaliteit staat bij The Party altijd voorop. The Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit 18 TFT schermen voor video en visuals, een opvallende leddecor met bigscreens, de beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende “Foute Uur” en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ, De Q-music DJ Gijs Staverman, Je boekt Q-music presents The Party inclusief posterontwerp op maat, videopromo voor je internetsite en bij openbare events een week radioreclame op Q-music.

Alle aspecten van The Party zijn van uitzonderlijk hoog niveau. Waarom zou je met minder genoegen nemen... We go beyond!


The Party met Staverman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords The Party met Staverman: The Party met Staverman huren, The Party met Staverman inhuren, The Party met Staverman boeken, boekingen The Party met Staverman, artiestenbureau The Party met Staverman, artiestenburo The Party met Staverman, prijs The Party met Staverman, boekingskantoor The Party met Staverman, The Party met Staverman kosten, The Party met Staverman management

The Party met Staverman
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten