<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x75min.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 9.000,- ex btw ex BUMAAli B Op Volle Toeren boeken?Ali B op Volle Toeren veroverde heel Nederland met zijn tv-programma 'Ali B Op Volle Toeren'. De rapper wist onder het oog van miljoenen kijkers de werelden van hedendaagse hiphophelden en tijdloze artiesten van vaderlandse bodem bij elkaar te brengen en uit te dagen tot een muzikale uitwisseling.

Het concept Ali B Op Volle Toeren is ook te boeken voor uw event. Tijdens het optreden worden nieuwe nummers, bekend van de afleveringen, afgewisseld met grote hits van Ali B en zijn muzikale introducés.


Ali B Op Volle Toeren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Ali B Op Volle Toeren: Ali B Op Volle Toeren huren, Ali B Op Volle Toeren inhuren, Ali B Op Volle Toeren boeken, boekingen Ali B Op Volle Toeren, artiestenbureau Ali B Op Volle Toeren, artiestenburo Ali B Op Volle Toeren, prijs Ali B Op Volle Toeren, boekingskantoor Ali B Op Volle Toeren, Ali B Op Volle Toeren kosten, Ali B Op Volle Toeren management

Ali B Op Volle Toeren
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten