<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. A/M set.
Bezetting:
3
Prijs: *
€ 1.675,- ex btw ex BUMAToppers van Oranje on Tour boeken?Toppers van Oranje on Tour is een 4 uur durend programma boordevol entertainment! Het is uitermate geschikt voor feesttenten, dorpsfeesten, kroegen, braderieën, jaarmarkten, campings en overige evenementen.

De basis bestaat uit 2 artiesten, een dj/presentator, licht, geluid, decor, prijzen en optioneel een compacte podiumwagen voor buitenevenementen. Uiteraard is het ook mogelijk om Toppers van Oranje on Tour naar eigen wensen verder uit te breiden!

Uw evenement zal volop worden gepromoot via alle tv uitzendingen, reclame in weekblad Party, én op de website en social media kanalen.


Toppers van Oranje on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Toppers van Oranje on Tour: Toppers van Oranje on Tour huren, Toppers van Oranje on Tour inhuren, Toppers van Oranje on Tour boeken, boekingen Toppers van Oranje on Tour, artiestenbureau Toppers van Oranje on Tour, artiestenburo Toppers van Oranje on Tour, prijs Toppers van Oranje on Tour, boekingskantoor Toppers van Oranje on Tour, Toppers van Oranje on Tour kosten, Toppers van Oranje on Tour management

Toppers van Oranje on Tour
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten