<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 350 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 2.500,- ex btw ex BUMARein Mercha boeken?Rein Mercha is geboren op 27-2-1963, hij is een volksheld onder de zigeuner mensen. Rein Mercha heeft als enige zanger ter wereld de Sinti taal op cd uitgebracht. Ook heeft de NCRV in 2004 een documentaire genaamd Soeni over Rein Mercha gemaakt en uitgezonden.

Rein Mercha kan U verschillende zang stijlen bieden zoals:
  • De traditionele Sinti zang
  • Nederlandstalig
  • Engelstalig
  • Ook is Rein Mercha te boeken met zijn Band Gitano Kings waarvan de sound niet te onderscheiden is van de Gipsy Kings.
Rein Mercha heeft al vele cd's en dvd's op zijn naam staan en heeft reeds in diverse tv programma's opgetreden.

Rein Mercha is een zanger met een krachtige stem, die de komende tijd nog veel van zich zal laten horen ! Hij gaat nu de rest van Nederland veroveren met o.a. Nederlandstalige muziek.


Rein Mercha boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Rein Mercha: Rein Mercha huren, Rein Mercha inhuren, Rein Mercha boeken, boekingen Rein Mercha, artiestenbureau Rein Mercha, artiestenburo Rein Mercha, prijs Rein Mercha, boekingskantoor Rein Mercha, Rein Mercha kosten, Rein Mercha management