<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. geluid tot 350 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagBeats n Strings boeken?Beats N Strings is een avondvullend totaal Dj-concept, inclusief:

Top Dj - violiste - saxofonist(e) - percussionist - MC/zanger(es)

En een uniek decor, bestaande uit:

Moderne witte led-Djbooth (mobiel);

- 4 Alu Pyramid Led-blocks (in de zaal voor de muzikanten);
- Gekleurde led-effectverlichting (wireless pilaren in de zaal);
- Avondvullende Dj-techniek en zaalgeluid tot 350 personen.

Beats 'n Strings is avondvullend music- & Dj concept waarbij live muzikanten en een Dj het publiek trakteren op de 'most danceable hits' uit het heden en het verleden.

Populaire- en uitsluitend herkenbare dance nummers, maar ook popclassics in een speciale danceversie, zullen door de Dj worden gedraaid in een setting waarbij het dak er keer op keer af gaat. De vele hits worden door hem feilloos aan elkaar gemixt. Zo ontstaat een non-stop hitshow, met keuze uit de genres:

- Up-tempo & Dance (hits van toen en nu / herkenbaar)
- Dance Classics (70's, 80's, 90's)
- Allround (Pop, dance, NL, 80's-90's)

De Dj wordt daarbij muzikaal en visueel ondersteund door professionele muzikanten die (totaal 3 x 30 minuten) op vier - speciaal voor deze show ontworpen - Alu Pyramid Led-blocks tussen het publiek musiceren.

Een energieke violiste, swingende percussionist, solerende saxofonist(e) en (optioneel) MC of zanger(es) zorgen dat er een continue interactie ontstaat tussen het publiek en de hippe muzikanten. Beats 'n Strings is beslist een uniek music- & Dj concept in binnen- & buitenland!

Beats N Strings is te boeken in de volgende bezettingen:

Dj + 3 muzikanten (viool, sax, percussie);
Dj + 4 muzikanten (viool, sax, percussie, zanger(es)/MC)

Overige bezettingen: op aanvraag

Alles incl. alu decors, Dj-booth, led-licht en geluid.
Tijdsduur: Dj max 4 uur / muzikanten max 3 x 30 in 4 uur.

Bij openbare evenementen en festivals adviseren wij de MC/zanger(es) erbij te boeken.

Beats N Strings is powered by Discovery Sound (bekend van o.a. Booming Pianos).

BEATS N STRINGS: PUT ON YOUR DANCING SHOES...AND DANCE


Beats n Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Beats n Strings: Beats n Strings huren, Beats n Strings inhuren, Beats n Strings boeken, boekingen Beats n Strings, artiestenbureau Beats n Strings, artiestenburo Beats n Strings, prijs Beats n Strings, boekingskantoor Beats n Strings, Beats n Strings kosten, Beats n Strings management

Beats n Strings
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten