<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
3x50min.
Geluid:
Incl. licht en geluid tot 500 pers.
Bezetting:
Prijs: *
Op aanvraagBooming Pianos  boeken?Booming Pianos is gebaseerd op het duellerende piano-concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika. Twee om twee wisselen de pianisten/ entertainers/ zangers (2 mannen en 2 vrouwen) elkaar af en zorgen voor topentertainment, samen met de energieke drummer!

Booming Pianos bestaat uit een vaste bezetting en onderscheidt zich daarmee ten opzichte van alle andere pianoshows.
Iedere pianist heeft grote vocale kwaliteiten, entertaint pur-sang, en heeft virtuoos pianospel in zijn of haar vingers. Voortdurend betrekken zij het publiek bij de show, zodat er een fascinerende wisselwerking tussen artiesten en publiek ontstaat.

Verzoeknummers aanvragen is onderdeel van het programma, waardoor de avond optimaal wordt afgestemd op de muzikale voorkeuren van het publiek.

Door deze interactieve en allround muziekkeuze voeren de Booming Pianos het optreden tot een ware climax, dat voor vele verrassingen zorgt. Daarbij schromen de entertainers niet om midden tussen het publiek en staand op de vleugels de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

De standaard Booming Pianos Show, bestaat uit twee vleugels, drums, zang en entertainment. De show is inclusief een professionele geluidset (tot ca 500 personen), een volledige lichtshow en een fraai decor.


Booming Pianos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Booming Pianos : Booming Pianos huren, Booming Pianos inhuren, Booming Pianos boeken, boekingen Booming Pianos , artiestenbureau Booming Pianos , artiestenburo Booming Pianos , prijs Booming Pianos , boekingskantoor Booming Pianos , Booming Pianos kosten, Booming Pianos management

Booming Pianos
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten