<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 a 40min.
Geluid:
Incl Monitoring
Bezetting:
2
Prijs: *
Op aanvraagSandra en Tony Alessi  boeken?Emotie, kippenvel, uitzonderlijke klasse en geraakt tot op het bot!
Dit zijn slechts enkele van de veel gehoorde kreten na het optreden van het bijzondere Italiaanse duo: Sandra en Tony Alessi. Vader Tony is een rasechte en unieke Italiaanse tenor met een enorm bereik en charisma. Dochter Sandra is gezegend met een buitengewoon prachtige en gevoelige stem.

Solistisch zijn beiden al uniek en als zij samen duetten zingen ontstaat er een zeldzame chemie tussen de beide stemmen. Hun repertoire is zeer uitgebreid en divers en bestaat uit songs van o. a. Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Celine Dion, Laura Pausini, Jaques Brel, Edith Piaf en prachtige duetten zoals o. a. " The Prayer " en " Vivo per Lei ".

Ook is Tony op zijn best in het vertolken van de populaire aria's en het Italiaans-Napolitaans repertoire. Vooraf overleg over het repertoire is mogelijk. Songfragmenten van het nieuwste Album "ETERNO".


Sandra en Tony Alessi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sandra en Tony Alessi : Sandra en Tony Alessi huren, Sandra en Tony Alessi inhuren, Sandra en Tony Alessi boeken, boekingen Sandra en Tony Alessi , artiestenbureau Sandra en Tony Alessi , artiestenburo Sandra en Tony Alessi , prijs Sandra en Tony Alessi , boekingskantoor Sandra en Tony Alessi , Sandra en Tony Alessi kosten, Sandra en Tony Alessi management

Sandra en Tony Alessi
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten