<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
4x45min.
Geluid:
Incl. licht en geluid tot 1.000 pers. (indoor)
Bezetting:
6
Prijs: *
Op aanvraagSesam Sensation Band  boeken?Sesam Sensation Band is een moderne showband bestaande uit 6 zeer ervaren topmusici.

In de frontlinie vinden we zangeres Jantien Bijvoet en zanger Sebastiano Zafarana.

Jantien is bekend van o.a. ‘Op zoek naar Evita’ en de musical ‘Joseph’. Sebastiano Zafarana is een ex-musicalster uit de stal van ‘Joop van den Ende’. Hij speelde rollen in de voorstellingen ‘Exit’, ‘Elisabeth’, ‘Titanic’, ’Jeans 12’ en ‘Assassins’. Tevens werkte hij mee aan diverse Musical Awards Gala's en was Sebastiano als solist te zien in ‘Musicals in Ahoy’.

Beide entertainers worden muzikaal begeleid door vier zeer getalenteerde instrumentalisten die het bekende muzikaal hoge niveau van Sesam Sensation Band bewaken. Buiten hun vertrouwde instrumenten beheersen deze heren ook perfect hun stem. Met maar liefst zes leadvocalisten brengt Sesam Sensation Band een programma waarbij het publiek zich al snel aanwezig waant bij een avond met vele verschillende artiesten.

Sesam Sensation Band is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Sesam Sensation Band een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt.

Een avond Sesam Sensation Band biedt voor elk wat wils. Werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. Zo heeft Sesam Sensation Band speciale showblokken zoals:

· The Black Light Drum Act
· De Paul Potts opera imitatie
· Tina Turner-act
· De Toppers-act
· En andere showelementen die het geheel complementeren

Daarnaast is Sesam Sensation Band ook te boeken met professionele danseressen!

De muzikale kracht van de band wordt onderstreept door perfect geluid en een geweldige lichtshow. Niet voor niets draait de band al geruime tijd mee aan de top en wordt gezien als één van de betere en meest veelzijdige coverbands van Nederland.

Kortom Sesam Sensation Band is “the must have” voor elk evenement!


Sesam Sensation Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sesam Sensation Band : Sesam Sensation Band huren, Sesam Sensation Band inhuren, Sesam Sensation Band boeken, boekingen Sesam Sensation Band , artiestenbureau Sesam Sensation Band , artiestenburo Sesam Sensation Band , prijs Sesam Sensation Band , boekingskantoor Sesam Sensation Band , Sesam Sensation Band kosten, Sesam Sensation Band management

Sesam Sensation Band
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten