<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Exclusief licht en geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagTara McDonald  boeken?Tara McDonald is de meest succesvolle female-dj-voice in de wereld! Met meer dan 253 internationale optredens in één jaar werd Tara McDonald in 2011 niet voor niets benoemd tot 'de beste stem van het Jaar 2010'.

Tara is de zangeres en co-schrijfster van megahits als Delirious (DJ David Guetta - populairste dj van de wereld)), My My My (DJ Armand van Helden - dansmuzieklegende) en tal van andere wereldberoemde en erkende tracks uit de electro-dance wereld.

Maar Tara heeft onlangs ook met veel pop- & rocksterren gewerkt zoals: Bryan Ferry, Roger Walters 'Pink Floyd', Andy Taylor 'Duran Duran', Jocelyn Brown, Eric Clapton, Ringo Starr, e.v.a.

Bob van der Kolk Keer op keer benoemen opdrachtgevers Tara als dé onverwachte en onovertroffen topper van het personeelsfeest, het festival of de clubavond. Met deze kleurrijke verschijning gaat het dak er echt af...met internationale klasse, en dat wereldwijd!"

Tara McDonald is als volgt te boeken (1 x 30 minuten):

- Live met DJ (naar eigen keuze)
- Live met New Amsterdam Orchestra (olv Stephan Geusebroek)


Tara McDonald boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Tara McDonald : Tara McDonald huren, Tara McDonald inhuren, Tara McDonald boeken, boekingen Tara McDonald , artiestenbureau Tara McDonald , artiestenburo Tara McDonald , prijs Tara McDonald , boekingskantoor Tara McDonald , Tara McDonald kosten, Tara McDonald management

Tara McDonald
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten