<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
V.a. € 1.995,- ex btw ex BUMALucas en Gea boeken?Lucas en Gea: het volksduo van Nederland.
Het nederlandstalige lied is Lucas en Gea met de paplepel ingegoten en na 20 jaar in diverse orkesten te hebben gespeeld kwam in 2000 de doorbraak met “Steeds weer huil je” onder de naam Lucas en Gea. Van het debuutalbum gingen meer dan 45000 exemplaren over de toonbank en de hitsingles volgden o.a. “De Waarheid”, “Dansen op je bruiloft”, “Klein cafeetje”, “Dorp aan de rivier” etc.

Lucas en Gea maakten van 2002 tot 2006 drie keer een buitenlandse tv special, (alleen op dvd verschenen) in Gran Canaria, Turkije en Mexico.

Het duo stond vanaf 2006 regelmatig op de Trosplein feesten en hadden diverse top?100 noteringen. Ook is er een soap?serie opgenomen van dit interessante stel. In totaal hebben ze elf albums op naam staan.

Met hun jarenlange ervaring en met de gezelligheid die hun muziek uitstraalt maken ze van ieder evenement een knalfeest.


Lucas en Gea boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Lucas en Gea: Lucas en Gea huren, Lucas en Gea inhuren, Lucas en Gea boeken, boekingen Lucas en Gea, artiestenbureau Lucas en Gea, artiestenburo Lucas en Gea, prijs Lucas en Gea, boekingskantoor Lucas en Gea, Lucas en Gea kosten, Lucas en Gea management

Lucas en Gea
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten