<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
Drive in Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. licht en geluid tot 800 pers. en 30m2 verlichte dansvloer
Bezetting:
2
Prijs: *
Op aanvraagTim en Faab  boeken?Tim en Faab wanen zich nog steeds in de jaren ’70 en ’80. Dat blijkt uit alles: kapsel, kleding en hun installatie. Want bovenal zijn Tim en Faab ouderwetse DJ´s die hun muziek nog steeds draaien van originele vinylsingles en lp´s. Ook het oude discomeubel met ingebouwde verlichting ruikt naar de mottenballen..maar functioneert nog perfect!

Tim en Faab nemen u mee op een onverwachte reis door de muziek van toen.
Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit in de muziekkeuze zal het vaak gebeuren dat er een “OhJa” moment ontstaat. De show van Tim en Faab is daardoor ook geschikt voor jong en oud en van bedrijfsfeest tot feesttent. Ook op de bekendere festivals is Tim en Faab inmiddels een vaak gespot duo.

Aan entourage geen gebrek! Een waanzinnige verlichte dansvloer, full colour decor en de authentieke lichtshow met o.a. bellenblaaskanonnen zorgen voor de finishing touch en veel vertier. Alles kan en mag op een avond waar de muziek en het publiek centraal staat.

Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen daar gaat het om bij Tim en Faab.

TIM en FAAB: DIT HAD U VOOR GEEN GOUD WILLEN MISSEN!


Tim en Faab boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Tim en Faab : Tim en Faab huren, Tim en Faab inhuren, Tim en Faab boeken, boekingen Tim en Faab , artiestenbureau Tim en Faab , artiestenburo Tim en Faab , prijs Tim en Faab , boekingskantoor Tim en Faab , Tim en Faab kosten, Tim en Faab management

Tim en Faab
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten