<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
4x50min.
Geluid:
Incl. licht en geluid / laser tot 350 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
V.a. € 1.495,- ex btw ex BUMAGoet-foud boeken?Live band Goet-foud is met hun enorm moderne en breed repertoire de band om uw evenement tot een gelaagd feest te maken. Goet-Foud weet elke locatie om te toveren tot een waar feestpaleis. Onder het motto "vandaag op de radio, morgen on stage" is Goet-Foud een unieke live band die de meest recente nummers uit de top 40 speelt, maar uiteraard ook de all time classics komen voorbij. De muzikanten van Goet-Foud hebben allen een schat aan ervaring in het live-circuit en de band heeft in alle hoeken van Nederland en ook daarbuiten gespeeld.

Als de band je eenmaal te pakken heeft laat zij niet meer los en is meebrullen bijna verplicht.

Tentfeest, Kermis, Dancing, Bedrijfsfeest en Bruiloft, Goet-Foud maakt er voor u een onvergetelijk feest van.

Met alle genre’s muziek aan boord is Goet-Foud de juiste band voor u evenement een Allround band in de breedste zin van het woord dus. Goet-Foud verzorgt u evenement met professioneel geluid en licht en een vaste crew…..


Goet-foud boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Goet-foud: Goet-foud huren, Goet-foud inhuren, Goet-foud boeken, boekingen Goet-foud, artiestenbureau Goet-foud, artiestenburo Goet-foud, prijs Goet-foud, boekingskantoor Goet-foud, Goet-foud kosten, Goet-foud management

Goet-foud
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten