<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
Op aanvraag.
Geluid:
Excl. of incl. geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Partytime met DJ Donny boeken?Dj Donny is tussen cds en de apparatuur van Pa opgegroeid, vanaf zijn 15e jaar begon hij met draaien op feestjes. In de daarop volgende 3 jaar werd zijn werk terrein groter, ging draaien in diverse uitgaansgelegenheden in binnen en buitenland.

Met zijn goede kop (let op meiden!!) razend enthousiasme en perfecte muzikale keuzes weet DJ Donny van elk feest een onvergetelijke party te maken. Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestelijke locaties staan in NO TIME op zn kop! Zijn presentatie is overweldigend en zeer opzwepend.

In Nederland is DJ Donny een veel gevraagde DJ in diverse verschillende top horecazaken! DJ Donny draait niet alleen in Nederland, maar hij is zowel in de zomer als winter regelmatig in het buitenland te vinden. Een kleine greep uit de locaties waar DJ Donny heeft gedraaid: SunnyBeach Bulgarije SLAM!CAFE, The Flying Dutchman Beach en Party Bar. Valthorens! Frankrijk ,Le Monde en het Snowcafe.

Anno 2013 was DJ Donny een veel gevraagde DJ in de carnavals periode, zijn Special Carnavals -TOUR was dan ook door heel Nederland te vinden. In deze wintermaanden is DJ Donny te bewonderen in het Oostenrijke Gerlos. Men heeft daar de lawine alarmbellen al ingeschakeld. Geen code RED, geen code ORANGE, maar er wordt een Code PARTY TIME afgegeven in het Oostenrijkse ski gebied.

Deze in hart en nieren geboren DJ is nu te boeken voor een aantrekkelijke gage, speciaal voor de ladys in YOUR house!

Boek daarom DJ Donny en wel NU.. exclusief of inclusief licht en geluidset.


Partytime met DJ Donny boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Partytime met DJ Donny: Partytime met DJ Donny huren, Partytime met DJ Donny inhuren, Partytime met DJ Donny boeken, boekingen Partytime met DJ Donny, artiestenbureau Partytime met DJ Donny, artiestenburo Partytime met DJ Donny, prijs Partytime met DJ Donny, boekingskantoor Partytime met DJ Donny, Partytime met DJ Donny kosten, Partytime met DJ Donny management

Partytime met DJ Donny
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten