<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set/M-set
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 495,- ex btw ex BUMAJean Knipping Jr. boeken?Dé feestzanger bij uitstek!

Jean is een geboren Nijmegenaar en trad al van jongs af aan op feestjes en partijtjes. Zijn eerste nummer was ‘Holland is het Land’ die hem bracht bij 3FM Giel Beelen, Mega Piraten Festijn, Clip winnaar TV Oranje en de toen nog Tros Sterren.nl Academy.

De grootste hit van de feestzanger Jean Knipping Jr. is het nummer ‘ Naar de kroeg’ geweest. Deze belandde in de mega top 100 en stond in diversen hitlijsten hoog genoteerd. Diversen optredens volgden dan ook.

Met zijn nummer ‘naar de 7e hemel’ is Jean een weg ingeslagen van puur feest. Deze Nederlandse vertolking van Heintjes ‘ ich bau dir ein schloss’ klinkt bij vele bekend in de oren, waardoor de tent helemaal uit zijn dak gaat. Het nummer is op diversen verzamelalbums terug te vinden.

Het nummer ‘dans met mij tot morgenvroeg’ was een grote wens van Jean zelf. De vertolking van Arne Jansen vond hij zo geweldig dat hij zelf het nummer wilde doen. Echter alleen met een geweldige accordeon sound, waardoor het nummer snel al de sfeer erin brengt tijdens zijn live optredens. Het nummer ‘Nog een keertje met jou’ is volgens vele insiders een knaller. Zijn doorbraak lijkt dan ook een kwestie van tijd. Zijn optredens zijn van een hoog feest gehalte welke snel door het publiek opgepikt gaat worden. Live maakt Jean tijdens zijn optredens een leuke indruk. Goeie kop, met een geweldige uitstraling welke direct overslaat op het publiek.

Met zijn allernieuwste single’ Ik neem jou wel in mijn armen’ laat Jean zien dat hij aan de weg blijft timmeren.


Jean Knipping Jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jean Knipping Jr.: Jean Knipping Jr. huren, Jean Knipping Jr. inhuren, Jean Knipping Jr. boeken, boekingen Jean Knipping Jr., artiestenbureau Jean Knipping Jr., artiestenburo Jean Knipping Jr., prijs Jean Knipping Jr., boekingskantoor Jean Knipping Jr., Jean Knipping Jr. kosten, Jean Knipping Jr. management

Jean Knipping Jr.
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten