<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
Op aanvraag.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.275,- ex btw ex BUMASamantha Steenwijk boeken?Samantha Steenwijk werkt op het kantoor van een visgroothandel. Samen met haar vriendin Daisy woont ze inmiddels al 6 jaar samen. In augustus van dit jaar gaat Samantha met haar trouwen en ze willen graag een kind. Het wordt een heel mooie en chique bruiloft met veel gastartiesten. Ze zou ook heel graag Gerard Joling op haar bruiloft willen hebben, maar dat kan ze niet betalen.

Samantha Steenwijk had nooit de intentie om zangeres te worden. Ze ging wel altijd naar het café, dus was wel van het volkse. Haar ouders gaven haar negen jaar geleden op voor een talentenjacht in Den Haag en toen ging het balletje rollen. Zanger Vinzzent is sindsdien een soort coach voor haar, en heeft haar o.a. met verschillende singles en producers geholpen. Samantha treedt inmiddels zo'n 90 keer per jaar op.

Samantha Steenwijk wil heel graag de nieuwe volkszangeres worden, maar wel een stoere op hakken!

Samantha Steenwijk boeken?

Samantha Steenwijk bereikt in het SBS6 programma Bloed, zweet en tranen de finale. Samen met de andere finalisten: Jason Bouman, Daantje en Rein Mercha is zij ook te boeken voor optredens in het land. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze spontane zangeres.


Samantha Steenwijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Samantha Steenwijk: Samantha Steenwijk huren, Samantha Steenwijk inhuren, Samantha Steenwijk boeken, boekingen Samantha Steenwijk, artiestenbureau Samantha Steenwijk, artiestenburo Samantha Steenwijk, prijs Samantha Steenwijk, boekingskantoor Samantha Steenwijk, Samantha Steenwijk kosten, Samantha Steenwijk management

Samantha Steenwijk
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten