<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
Op aanvraag.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagDaantje boeken?Daantje is moeder van twee dochters: Daisy (19) en Michelle (24). Daantje woont op de Vinkeveense plassen. Ze heeft daar een woonboot die uitkijkt op de achtertuin van het huis waar Hazes vroeger woonde. In de zomer is ze vaak aan het zingen met de ramen open. Als de brugwachter dat hoort laat hij vaak de brug nog wat langer open staan zodat ze een klein concertje kan geven.

Daantje begon met zingen toen ze 11 jaar oud was. Haar (inmiddels overleden) vader sleepte haar overal mee naartoe. Als zij al lag te slapen, trok hij haar uit bed om haar mee te nemen naar de kroeg. Daar zong ze dan een paar liedjes. Voornamelijk van de Zangeres Zonder Naam. Ze merkt dat het soms in haar nadeel werkt dat ze een vrouw is, maar zelf vindt ze dat ze net zo goed een avondvullend programma kan weggeven als haar mannelijke collega’s.

Daantje uit Bloed, Zweet en Tranen boeken?

Daantje was in eerste instantie niet door naar de eliminatieshows maar Danny en André junior kozen ervoor haar een wildcard te geven.


Daantje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Daantje: Daantje huren, Daantje inhuren, Daantje boeken, boekingen Daantje, artiestenbureau Daantje, artiestenburo Daantje, prijs Daantje, boekingskantoor Daantje, Daantje kosten, Daantje management

Daantje
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten