<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig PA.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.695,- ex btw ex BUMASieneke boeken?Sieneke brak door als de winnares van het Nationaal Songfestival met het nummer “Ik ben verliefd (Shalalie)”. Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode.

Het hele songfestival avontuur had echter niet plaats kunnen vinden zonder de hulp van Marianne Weber die Sieneke onder haar vleugels nam. Toen de TROS Marianne Weber benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival twijfelde Marianne geen moment en wist dat de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven. Marianne is heel zelfverzekerd als het om Sieneke gaat. ” Ik zal niet zomaar mijn naam hangen aan een of ander talent. Sieneke is een supertalent waar ik me met liefde over ontferm en ben er van overtuigd dat zij een hele grote carrière tegemoet gaat.”

De volgende stap was het maken van haar eerste album. Samen met gelegenheids producersduo Marianne Weber en Hans Aalbers heeft Sieneke het beste van zichzelf gegeven om het Nederlandse publiek een album te schenken die in menig huiskamer, kroeg of feest voor een lach en een traan zullen zorgen, een prachtige CD. Het album van Sieneke is eind oktober 2010 verschenen en kwam na één week verkoop binnen op 7 in de Album Top 100!

Dit succes krijgt in 2011 een vervolg met de zomerhit “Vita Bella“. In de zomer van 2012 volgt “Hé Lekkerding“.


Sieneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sieneke: Sieneke huren, Sieneke inhuren, Sieneke boeken, boekingen Sieneke, artiestenbureau Sieneke, artiestenburo Sieneke, prijs Sieneke, boekingskantoor Sieneke, Sieneke kosten, Sieneke management