<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 250 pers. of inprikken.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 795,- ex btw ex BUMAJan van Est boeken?Jan is bekend van de hits “Kleine Jongen”, “De zon in mijn hart”, “Ik ben zo blij vandaag” en “Als ik jou zie”.

Na een periode van afwezigheid is Jan in 2010 weer helemaal terug. De door Kees Tel geschreven en geproduceerde single “Hé mooie meid” is een plaat die na één keer horen direct meegezongen wordt. Daarnaast is de single “Een ouderwetse Hollandse winter” de absolute winterhit van 2010!

In de zomer van 2011 heeft Jan de mooiste ervaring van zijn leven tot dat moment: de geboorte van zijn zoon Jantje! Jan weet meteen één ding zeker: hij moet “Kleine Jongen” van Hazes opnemen. Met Vaderdag schenkt hij deze single gratis aan alle vaders via zijn website, Hyves en Twitter.

De zomerse single “Latin Lady” (met als bonustrack de bekende mondiale hit “La Bamba“) werd door de media omschreven als een tropische verrassing in het Nederlandstalige genre! Ook met het nummer “De zon in mijn hart” blijft Jan van Est in zomerse sferen en scoort hij een dikke hit. In 2012 verschijnen achter elkaar “Ik ben zo blij vandaag” en “Als ik jou zie”.

In mei van 2013 verschijnt er wederom een fantastiche plaat van Jan van Est: “Dat komt door jou”. Een lekkere meezinger, uptempo, en geweldig gezongen. Als je dit lied hoort kan je werkelijk niet stil blijven zitten. Het nummer is een oude single van Van Est die in een feestelijk en fris nieuw jasje is gestoken door producer Harald Queens (o.a. Ronnie Tober, Mulder & Mulder), de tekst en muziek is geschreven door Rinus Ponsen.

Op het podium is Jan een echte gangmaker die een overtuigend act neer zet. Feest en vrolijkheid zijn de trefwoorden die op een optreden van Jan betrekking hebben.


Jan van Est boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jan van Est: Jan van Est huren, Jan van Est inhuren, Jan van Est boeken, boekingen Jan van Est, artiestenbureau Jan van Est, artiestenburo Jan van Est, prijs Jan van Est, boekingskantoor Jan van Est, Jan van Est kosten, Jan van Est management

Jan van Est
Follow me on Twitter Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten