<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
Avondvullend
Geluid:
Inclusief
Bezetting:
7
Prijs: *
V.a. € 1.600,- ex BTWBasshunters boeken?8 uur durende Show met: (of 4 stylen of black edition = hardstyle only)
 • 4 DJ´s
 • 2 Sexy Danseressen
 • 1 Dancing Animal (Schiffie)

 • Vaste Prijs: € 1.600 (voor België en Zuid-Nederland )
  Vaste Prijs: € 1.850 (voor Noord-Nederland )

  Extra mogelijkheid: 2 Extra Danseressen + € 300.


  Basshunters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  * Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
  Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


  BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


  Keywords Basshunters: Basshunters huren, Basshunters inhuren, Basshunters boeken, boekingen Basshunters, artiestenbureau Basshunters, artiestenburo Basshunters, prijs Basshunters, boekingskantoor Basshunters, Basshunters kosten, Basshunters management

  Basshunters
  Nieuwsberichten

  Geen nieuwsberichten