<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Inclusief
Bezetting:
12
Prijs: *
Op aanvraag.Cheerleaders boeken?De Cheerleaders zijn Nederlands bekendste cheerleaderteam. Ontstaan vanuit de Amsterdam Admirals, waar door de NFL Europe de stekker werd uitgetrokken in 2007 vanwege slechte bezoekersaantallen. Deze dames zijn inmiddels graag geziene danseressen door geheel Europa. Niet alleen ondersteunen zij sportwedstrijden van diverse teams, maar zorgen zij ook voor een compleet evenement als hostess, danseres & entertainer. De dames zijn allen welbespraakt, klantgericht en zorgen voor entertainment op hoog nivo.

In overleg kan een veelzijdig programma opgesteld worden.


Cheerleaders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Cheerleaders: Cheerleaders huren, Cheerleaders inhuren, Cheerleaders boeken, boekingen Cheerleaders, artiestenbureau Cheerleaders, artiestenburo Cheerleaders, prijs Cheerleaders, boekingskantoor Cheerleaders, Cheerleaders kosten, Cheerleaders management

Cheerleaders
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten