<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
4
Prijs: *
Op aanvraag.DDF Crew boeken?Al 10 jaar is DDF Crew de referentie als special act met springtouwen in de entertainment sector.
DDF Crew brengt een spectaculaire show. Het ziet er allemaal ongelooflijk, geweldig en adembenemend uit.

Met referenties in 5 continenten en in meer dan 35 landen zijn ze echt wereldberoemd. Op televisie is DDF Crew vooral bekend als winnaar van verschillende talentenwedstrijden ...
 • winnaar Holland's Got Talent 2012
 • winnaar van de talenten show Don't stop me now in het Verenigd Koninkrijk en Spanje
 • winnaar van het programma The Slammer in het Verenigd Koninkrijk
 • winnaar van de Best Award artist in Rusland bij het staatscircus Rogoscirk

 • De echte doorbraak kwam er voor DDF Crew in 2008 met de videoclip Rise Up van Yves Larock, een top 10 hit overal ter wereld. Daarnaast gaven zo ook al regelmatig shows tijdens de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi en Bahrain. Andere klanten zijn: Sony Ericsson (Singapore), Adidas (Duitsland), Kia Motors (autosalon van Dubai), Volkswagen (Duitsland), Belgacom (België), Efteling (Nederland), Sportgala (Malta), Street Art Festival (Zuid-Korea), Lufthansa (Hong Kong), Apollo Theatre (New York), Optimus (Portugal), Techfest (India), Le Plus Grand Cabaret Du Monde (Frankrijk) ...

  DDF Crew heeft verschillende korte choreografieën van ongeveer 6 minuten, ideaal voor business evenementen en product launches of beurzen. Voor festivals bieden ze een langere show van 20 minuten aan waarbij het publiek op een bijzondere manier in de show betrokken wordt.

  Natuurlijk kunnen ze ook een show op maat brengen! Ieder evenement wordt apart bekeken zodat de show perfect aangepast is aan de verwachtingen van de klant.

  Flexibiliteit, professionaliteit en entertainment op wereldniveau zijn de belangrijkste troeven van DDF Crew.


  DDF Crew boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  * Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
  Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


  BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


  Keywords DDF Crew: DDF Crew huren, DDF Crew inhuren, DDF Crew boeken, boekingen DDF Crew, artiestenbureau DDF Crew, artiestenburo DDF Crew, prijs DDF Crew, boekingskantoor DDF Crew, DDF Crew kosten, DDF Crew management

  DDF Crew
  Nieuwsberichten

  Geen nieuwsberichten