<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Sander de Heer boeken?Sander de Heer (01-03-1975) is een liefhebber van diverse muziekstijlen. Dit komt tot uiting in zijn radioprogramma’s maar hoor je ook zeker terug als Sander draait in het land.

Sinds 2008 presenteert hij dagelijks de ochtendshow “De Heer Ontwaakt!” op Radio 2 waar hij nieuwe muziek ontdekt, oude soulplaten afstoft maar luisteraars ook lekker de dag laat beginnen met een goeie meezinger. Voorheen presenteerde Sander “Het Platenpaleis” op Radio 2, waar hij de beste disco en dance uit de jaren 70, 80 en 90 draaide en in de jaren daarvoor maakte Sander diverse programma’s voor 3FM.

Sander groeide op in de jaren 80 en besteedde zijn eerste zakgeld aan singles van Michael Jackson, Whitney Houston, The Cure, De La Soul, Janet Jackson, Neneh Cherry en de Tom Tom Club. “Maar moet ik mij schamen om toe te geven dat ik ook thuis ben gekomen met Mel & Kim, Vanilla Ice, Paula Abdul en de Lambada?” Sander draaide zijn bak met singles bij diverse lokale omroepen zoals het oude City FM in Amsterdam dat tot 2005 een pionier was als het ging om de eerste Amerikaanse R&B en rapplaten. “Daar draaiden we echt alles behalve de commerciële rotzooi”, hier maakte De Heer kennis met Blackstreet, TLC, LL Cool J, Moloko en Daft Punk.

Net als in zijn radioprogramma’s gebruikt Sander zijn kennis van muziek in zijn presentaties. Verder is Sander een sfeermaker. Hij voelt elke ochtend op radio 2 perfect aan met wat voor gevoel hij zijn luisteraars aan de dag laat beginnen. Tijdens een avond draaien zorgt Sander er eveneens voor dat de bezoekers een fantastische avond hebben door op de juiste momenten het publiek de vloer op te vragen of op een grappige en sfeervolle manier mensen mee te slepen in de muziek.

Kortom: Met Sander de Heer aan de knoppen haalt u de perfecte muzikale entertainer in huis. Met een lekkere mix van goeie ouwe soul en disco, de meest swingende hits van dit moment, groovy en funky 80’s en 90’s en hier en daar een gezellige meezinger, is Sander in staat om precies in te spelen op de wensen van uw publiek.

Sander de Heer is beschikbaar als DJ en presentator en moderator op elk event of discotheek.


Sander de Heer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sander de Heer: Sander de Heer huren, Sander de Heer inhuren, Sander de Heer boeken, boekingen Sander de Heer, artiestenbureau Sander de Heer, artiestenburo Sander de Heer, prijs Sander de Heer, boekingskantoor Sander de Heer, Sander de Heer kosten, Sander de Heer management

Sander de Heer
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten