<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.DaniŽl Dekker boeken?DaniŽl Dekker is geboren op 8 april 1960.

Na zijn middelbare school gaat DaniŽl werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om aan zijn radio carriŤre bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren en dan komt de volgende overstap naar de studio's van Hilversum.

DaniŽl werkt negen maanden bij Radio 10 Gold wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteerde hij op Radio 3 veel programmaís waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgende onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50

Tegenwoordig is DaniŽl elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren is het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en ťťn van de best beluisterde programmaís van Nederland en op zaterdag presenteert hij Muziekcafť op Radio 2 wat live wordt uitgezonden vanuit De Vorstin in Hilversum. Tevens bepaalt DaniŽl namens de Tros het beleid van Radio 2 en 3FM.

Naast muziek en radio maken heeft DaniŽl ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en is onlangs door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot de nieuwe voorzitter.


DaniŽl Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DaniŽl Dekker: DaniŽl Dekker huren, DaniŽl Dekker inhuren, DaniŽl Dekker boeken, boekingen DaniŽl Dekker, artiestenbureau DaniŽl Dekker, artiestenburo DaniŽl Dekker, prijs DaniŽl Dekker, boekingskantoor DaniŽl Dekker, DaniŽl Dekker kosten, DaniŽl Dekker management

DaniŽl Dekker
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten