<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Op aanvraag
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagFrans Bauer boeken?Frans Bauer is misschien wel de grootste Nederlandstalige artiest die ons land kent. Met zijn realitysoap “De Bauers” stal hij de harten van alle Nederlanders en met nummers als “Heb je even voor mij”, “Als sterren aan de hemel staan” en “De Regenboog” heeft hij ware Nederlandstalige klassiekers gemaakt!

In 2003 was de realitysoap “De Bauers” over het gezinsleven van Bauer en zijn vrouw Mariska een veelbekeken televisieprogramma. Het gezin wordt 24 uur per dag gefilmd en aan bod komen o.a. zijn tienjarig jubileum, zijn tien uitverkochte optredens in Ahoy’, zijn shows in Duitsland en beelden van zijn vakantie. De titelsong van de serie, ‘Heb Je Even Voor Mij’, groeit uit tot een nationaal volkslied. Het is de eerste solosingle van Frans Bauer die dubbelplatina wordt en waarmee hij de nummer 1 positie behaalt. In totaal staat ‘Heb Je Even Voor Mij’ 13 weken lang op nummer 1 in de Top 100 en is daarmee zijn grootste hit tot nu toe.

In de jaren daarna staat Frans Bauer tientallen keren in een uitverkocht Ahoy en volgen er vele nieuwe singles zoals “Kom dans met mij”, “Hé lekker ding” en “Un Dos Très”. In de afgelopen jaren heeft Frans Bauer regelmatig uitstapjes gemaakt naar de film en televisie wereld. Zo speelde hij onder andere in de film van Kabouter Plop en in 2012 is hij te zien in Flikken Maastricht als zichzelf. Hetzelfde jaar neemt hij de rol van Petrus op zich tijdens The Passion. Ook is Frans Bauer presentator van het programma Bananasplit.

Als u op zoek bent naar een absolute uitsmijter voor uw evenement dan is Frans Bauer DE artiest! Met De Holland Show Band of als tape-act, over een optreden van Frans Bauer zal nog lang worden nagepraat.


Frans Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Frans Bauer: Frans Bauer huren, Frans Bauer inhuren, Frans Bauer boeken, boekingen Frans Bauer, artiestenbureau Frans Bauer, artiestenburo Frans Bauer, prijs Frans Bauer, boekingskantoor Frans Bauer, Frans Bauer kosten, Frans Bauer management